Werving & Selectie

Constantia et labore magnus

Meus Par

Door volharding en inspanning groeien

Voor Werving & Selectie of inhuur van externe capaciteit  

Voor zakelijke oplossingen, advies of opleidingen 

Werving & Selectie

Voor gerenomeerde opdachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar de juste personen.

Hierbij vinden wij het belangrijk dat de nieuwe baan overeenstemt met je eigen ambities.

Mocht je interesse hebben in een nieuwe baan en werkzaam zijn in de ICT, stuur dan je CV, NAW gegevens en motivatie naar info@meuspar.nl, dan nemen we snel contact met je op.

Weet je nog niet welk beroep het beste bij je past of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging dan verwijzen we je graag naar www.CrackMyEgg.nl waar  je aan de hand van je competenties, interessse, ambities voorkeur, ervaring en opleiding een keuze kan maken voor een beroep, gerichte opleiding of omscholing of een nieuwe baan die meer overeenstemt met je eigen ambities. In CrackMyEgg zijn standaard meer dan 600 beroepen aanwezig die worden samengesteld aan de hand van uw eigen portfolio.

CrackMyEgg is zowel een arbeidsmarkt- als je eigen ontwikkelings platform waarbij je inzicht krijgt in je eigen potentie en of je wens (bijvoorbeeld salaris, reistijden etc.) realistisch is in de huidige arbeidsmarkt.

Copyright ® 2004 Meus Par.nl

Onze dienstverlening

Job info

•   Gewoon toe aan een nieuwe uitdaging.

Stuur dan je CV naar info@meuspar.nl

Werkgevers

Interesse, neem dan contact op met één van onze medewerkers of stuur een e-mail naar info@meuspar.nl en wij nemen contact met u op.